Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, in vila

Vanzare Decomandat S.U. : 51 mp Periferie 843 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Apartament Rasnov 2 camere de vanzare, decomandat, suprafata utila 51 mp, 2 balcoane, spatiu depozitare, centrala proprie, prize si intrerupatoare modulare, telefon, internet, spatii vitrate mari, constructie izolata exterior si intre nivele, casa scarilor luminata natural placata cu granit si balustrada de inox, raport deosebit calitate pret, se vinde cu bucataria mobilata si utilata, la pretul de 43.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile, priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la doar 12 km de Brasov, centre comerciale in apropiere.

Utilitati: Compartimentare si finisaje moderne, materiale de calitate superioara, centrala proprie.

Avantaje: Loc parcare inclus in pret.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.