Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Cristian Brasov vanzare, constructie noua

Vanzare P+E+M S.U. : 200 mp Central 499 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona Central

Detalii imobil: Casa in Cristian Brasov vanzare, P+E+M, construita in 2014 din caramida, pe un teren de 380 mp, suprafata utila 200 mp. La parter dispune de living generos, bucatarie, grup sanitar si terasa, etajul este compus din 3 dormitoare cu balcoane si grup sanitar, mansarda este necompartimentata. Casa este termoizolata cu polistiren de 10 cm, beneficiaza de tamplarie termopan, acoperis tigla bramac, gard fier forjat, se vinde la pretul de 99.900 euro, la gata.

Detalii zona: Casa este situata in apropiere de scoala, transport in comun, centre comerciale, la doar 7 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Este o casa construita bine cu materiale si manopera de calitate.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.