Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

Vand Teren intravilan Bran centru, intre case

Vanzare Intravilan S. : 836 mp Central 48 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: Vand Teren intravilan de vanzare in Bran, suprafata 836 mp cu doua constructii vechi. Este situat la liziera padurii iar in fata este marginit de parau, pret 40.000 euro.

Detalii zona: Terenul este situat intre case in zona linistita, la aproximativ 500 m de Castelul Bran.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent electric si fantana captata din izvoare. Apa de la retea si gazul sunt langa teren.

Avantaje: Exista casa batraneasca pe teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.