Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 1 camera Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 32 mp Periferie 687 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare Apartament 1 camera in Rasnov, constructie noua cu materiale de calitate superioara, compus din 1 dormitor, bucatarie, baie, hol, decomandat, suprafata utila 32 mp. Este situat la etajul 2, in vila din caramida izolata termic si fonic, bucataria este mobilata si utilata, are balcon generos de 4 mp, pret 22.000 euro.

Detalii zona: Cartier de vile noi, in apropiere de magazine, banci, supermarket, transport in comun, la 10 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Este racordat la toate utilitatile, beneficiaza de centrala proprie si loc parcare inclus in pret.

Avantaje: Constructie noua din caramida, spatii vitrate mari.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.