Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Brasov, Avantgarden

Vanzare Decomandat S.U. : 59 mp Periferie 949 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Brasov Avantgarden

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere Brasov, la cheie, cu compartimentare si finisaje lux, cochet, ce ofera atat confort cat si utilitate. Este compus din 2 camere, bucatarie, baie spatioasa, terasa in suprafata de 6.5 mp, suprafata utila 59 mp si boxa la subsol in suprafata de 3.40 mp. Apartamentul este situat la etajul 2, foarte luminos, cu spatii vitrate mari, se vinde mobilat si dotat cu toata aparatura electronica necesara, inclusiv electrocasnice. Constructia este realizata pe structura de beton cu zidarie din caramida, izolata exterior si intre nivele, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, casa scarii si holurile sunt foarte generoase, beneficiaza de lift, centrala proprie. Prin modul in care a fost amenajat, ofera o atmosfera calda si primitoare, se vinde la pretul de 56.000 euro.

Detalii zona: Cartier cu multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii, in apropiere de centre comerciale, piata, scoala, gradinita, transport in comun, la 10 minute de centrul orasului.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Este o locuinta moderna ce asigura o viata decenta, compartimentare si finisaje moderne, se vinde la cheie .

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Brasov, Avantgarden 2, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.