Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 2 camere decomandat Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 55 mp Periferie 818 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vanzare Apartament 2 camere decomandat in Rasnov, situat in bloc din caramida cu suprafata utila 55 mp, imbunatatit partial. Apartamentul detine balcon, beci 17 mp, pod 15 mp si garaj cu autorizatie de constructie si canal, in suprafata de 28 mp. Este in stare foarte buna, termopan la dormitor, bucatarie si baie, parchet stejar in camere, pret 45.000 euro negociabil.

Detalii zona: Cartier de blocuri situat la iesire din Rasnov spre Zarnesti, zona linistita, magazine, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, gaz, apa, canal, incalzire cu gaz in sobe teracota.

Avantaje: Este foarte spatios, insorit toata ziua.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.