Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere decomandat in Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 65 mp Periferie 769 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere decomandat Rasnov cu finisaje lux si materiale de calitate, situat la etajul 3 in vila din caramida compus din sufragerie spatioasa, dormitor, bucatarie, baie, balcon, suprafata utila este de 65 mp. Constructia este izolata exterior si intre nivele, casa scarilor este foarte spatioasa, in camere pardoseala este din parchet masiv, restul este placat cu marmura si granit, loc parcare. Se vinde mobilat si utilat la pretul de 50.000 euro.

Detalii zona: Cartier de vile situat la 11 km de Poiana Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Exista posibilitatea de amenajare a mansardei in suprafata de 40 mp, rezultand un penthouse cu suprafata totala de 105 mp.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.