Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere in casa Rasnov, superb

Vanzare Parter S.U. : 47 mp Periferie 659 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Vand Apartament in casa Rasnov, compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol spatios beci si pod comun, cu o suprafata utila de 47 mp. Apartamentul este renovat si imbunatatit, face parte dintr-un imobil construit din caramida, este izolat exterior, se vinde mobilat si utilat partial la pretul de 31.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de padure, la 10 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Dispune de incalzire centrala racordata la gaz si semineu functional cu lemne, toate utilitatile: curent, gaz, canal, apa, telefon, cablu, internet.

Avantaje: Este o constructie solida, chiar daca este apartament, poti spune ca locuiesti la casa.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona retrasa, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.