Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov, Caragiale

Vanzare Decomandat S.U. : 45 mp Periferie 577 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere in Rasnov, decomandat, situat la parter, renovat si imbunatatit, suprafata utila 45 mp. Beneficiaza de gresie si faianta schimbata, izolat termic, centrala proprie, termopane, usa metalica intrare, usi de interior schimbate,balcon spatios de 5 mp cu iesire din sufragerie si bucatarie, obloane exterioare, pret 25.999 euro.

Detalii zona: Zona nepoluata, langa padure, magazine, scoala, statie transport in comun in apropiere, la 5 minute de centrul orasului.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Apartamentul este refacut complet, liber la vanzare.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.