Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 25.000

Vand Apartament 2 camere Rasnov Caragiale, etaj 2

Vanzare Semidecomandat S.U. : 47 mp Periferie 531 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Rasnov, cartier I. L. Caragiale, semidecomandat, suprafata utila 47 mp, este situat la etajul 2/4 neimbunatatit, detine blacon, pret 25.000 euro.

Detalii zona: Zona periferica linistita aproape de padure, scoala, gradinita, transport in comun, in apropierea trambulinelor.

Utilitati: Curent, apa, gaz la bucatarie, canal.

Avantaje: Se poate imbunatati dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.