Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov , central

Vanzare Semidecomandat S.U. : 48 mp Central 447 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Rasnov, imbunatatit, suprafata utila 48 mp plus gradina ingradita de aproximativ 50 mp si magazie din lemn. Apartamentul este situat la parter, este izolat exterior si interior, renovat complet inclusiv instalatia electrica schimbata si se vinde doar cu bucataria mobilata la pretul de 21.500 euro.

Detalii zona: Zona de blocuri situata in apropiere de scoala, banci, piata, gara si statie transport in comun, la 12 km de Brasov si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.