Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov vanzare, Centru Nord

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp Centru Nord 580 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: Apartament 2 camere in Rasnov vanzare, zona Centru Nord, la etajul 1, suprafata utila 50 mp, decomandat, in bloc tip vila din caramida. Apartamentul este construit in 1990, beneficiaza de tamplarie termopan inclusiv balconul, parchet stejar in dormitor, parchet laminat si convector in sufragerie, spatiu depozitare generos, pret de 29.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, la 2 minute de centrul orasului, in apropiere de scoala, gradinita, banci si toate institutiile publice.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile, incalzire cu convector.

Avantaje: Apartamentul este insorit si calduros, situat in zona centrala, beneficiaza de beci generos.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Centru Nord, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.