Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 35.000

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, Centru

Vanzare Decomandat S.U. : 55 mp Central 636 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, decomandat, in zona Centru Nord, suprafata utila 55 mp. Apartamentul este situat in bloc tip vila din caramida, la etajul 2, este renovat complet cu materiale de calitate superioara, izolat exterior, balcon inchis si izolat interior, detine beci in suprafata de 30 mp, sunt pastrate si sobele de teracota in camere, tamplarie termopan, usa metalica. Se vinde doar cu bucataria si baia mobilate la pretul de 35.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, la 2 minute de centrul orasului, in apropiere de scoala, gradinita, banci si toate institutiile publice.

Utilitati: Finisaje moderne, toate utilitatile, incalzire centrala si sobe teracota.

Avantaje: Apartamentul este renovat complet cu materiale de calitate, situat in zona centrala, beneficiaza de beci generos.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Centru Nord, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.