Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 2 camere Rasnov, cvartal Isr

Vanzare Decomandat S.U. : 48 mp Central 645 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vanzare Apartament 2 camere in Rasnov, zona centrala, decomandat cu suprafata utila 48 mp, balcon, beci de 8 mp, este situat la parter, in bloc tip vila din caramida cu ziduri groase de 60 cm. Apartamentul beneficiaza de tamplarie termopan, parchet in camere, usa metalica la intrare, centrala noua.

Detalii zona: Cartier de blocuri aproape de centrul orasului, piata, centre comerciale, scoala, transport in comun.

Utilitati: Centrala proprie, curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Constructie solida, parter inaltat de la sol cel putin 1 m.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.