Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare

Vanzare Decomandat S.U. : 64 mp Periferie 914 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, situat in cartierul Primaverii, la mansarda unei vile langa padure, cu multa liniste si aer curat. Apartamentul este decomandat, dispune de spatii vitrate mari si o suprafata utila de 64 mp plus balcon de 5 mp ,este compus din sufragerie, dormitor, bucatarie, baie si hol, incalzirea este in pardoseala, se vinde nemobilat la pretul de 58.500 euro cu loc parcare inclus.
Clasa energetica B
Consumul total specific de energie primara 140.16
Indicele de emisii CO2 29.893
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Cartierul Primaverii este zona rezidentiala a statiunii Rasnov,langa padure,la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala in pardoseala bransata la gaz.

Avantaje: Este un apartament bine amplasat, ideal atat pentru locuinta permanenta, cat si pentru vacanta sau petrecerea timpului liber la munte.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.