Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 2 camere Rasnov generos

Vanzare Decomandat S.U. : 52 mp Periferie 692 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vanzare Apartament 2 camere Rasnov, situat in cartierul Florilor, decomandat cu suprafata utila 52 mp, parter inalt. Apartamentul este renovat complet si imbunatatit, usa metalica la intrare, usi interior si instalatia electrica schimbata, balcon inclus in sufragerie, in camere este montat parchet laminat, in rest , gresie. Mai beneficiaza de incalzire centrala proprie, camara, uscatorie comuna, insorit, cu vedere spre est. Se vinde la cheie, cu pretul de 36.000 euro.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, supermarket, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Apartamentul este la parter, se poate achizitiona pentru a desfasura o activitate comerciala sau se poate inchiria, obtinandu-se astfel un venit lunar.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.