Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 54 mp Florilor 592 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere in Rasnov cartierul Florilor, decomandat, cu suprafata utila 54 mp, parter. Apartamentul este imbunatatit si renovat complet cu materiale de calitate, instalatia electrica schimbata, este izolat exterior cat si interior cu polistiren, in camere este dusumea din lemn peste care a fost montat parchet laminat. Mai beneficiaza de camara, beci in suprafata de 16 mp, se vinde la pretul de 32.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie, termopane, beci.

Avantaje: Apartament cu spatii generoase, insorit cu vedere spre sud-est.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.