Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov Florilor, de vanzare

Vanzare Decomandat S.U. : 49 mp Periferie 612 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Apartament 2 camere in Rasnov de vanzare, cartierul Florilor, decomandat cu suprafata utila 49 mp, la etajul 2. Apartamentul este renovat complet si imbunatatit, izolat exterior, dormitorul este placat cu parchet laminat, in rest totul este cu gresie, balcon inclus in sufragerie. Mai beneficiaza de incalzire centrala proprie, camara, cabina dus cu hidromasaj. Se vinde cu dormitorul, bucataria si baia mobilate si utilate, la pretul de 30.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, after school, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie, termopan, usa metalica.

Avantaje: Insorit dupa ora 12, cu vedere spre vest, etaj intermediar, calduros.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.