Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 25.000

Vand Apartament 2 camere Rasnov in cartier Toamnei

Vanzare Decomandat S.U. : 41 mp Periferie 609 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Toamnei

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere Rasnov, cartier rezidential, constructie noua din caramida tip vila, decomandat, suprafata utila 41 mp. Apartamentul este situat la parter inaltat la un metru de sol, dispune de 2 balcoane, loc parcare, pret 25.000 euro la stadiul actual.

Detalii zona: Cartier de blocuri situat la iesire din Rasnov spre Brasov, in apropierea supermarket-ului Billa, la numai 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Faptul ca nu este finisat este un avantaj, se poate amenaja conform pretentiilor cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.