Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 10.000

Vanzare Apartament 2 camere Rasnov, periferie

Vanzare Semidecomandat S.U. : 48 mp Periferie 208 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii Apartament 2 camere de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vanzare apartament 2 camere Rasnov , in apropiere de statie transport in comun si gara, situat la parter, are suprafata utila 48 mp, usa metalica, geam termopan. Este pretabil si pentru spatiu comercial sau oricare alta activitate. Se vinde la pretul de 10.000 euro.

Detalii zona: Este situat in zona Romacril, zona linistita la iesire din Rasnov spre Zarnesti.

Utilitati: Curent, apa, canal, gazul este pe hol, nu este bransat.

Avantaje: Se poate amenaja dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.