Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, nou

Vanzare Decomandat S.U. : 51 mp Periferie 784 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, compartimentat modern, compus din 2 dormitoare , bucatarie, baie, debara, 2 balcoane, suprafata 51 mp. Apartamentul este situat la etajul 2 in vila din caramida izolata exterior si intre nivele, materialele folosite la amenajare sunt de calitate superioara, beneficiaza de centrala proprie, 2 aparate de aer conditionat, loc parcare, se vinde cu bucataria mobilata la pretul de 40.000 euro.

Detalii zona: Zona de vile in cartier nou, situata la 11 km de Poiana Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Etaj intermediar, izolat bine.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.