Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriez Apartament 2 camere Rasnov, la casa

Inchiriere Decomandat S.U. : 40 mp central 3.8 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Inchiriez apartament in casa Rasnov, compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, dispune de toate facilitatile, mobilat si utilat, curte generoasa, intrare separata. Este situat in apropiere de centrul orasului, zona linistita, se inchiriaza cu 250 euro/ luna plus garantie.

Detalii zona: Zona centrala in apropiere de institutiile publice, scoala, transport in comun, farmacie, etc.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Apartamentul este la casa, dispune de curte.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.