Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 27.000

Vand Apartament 2 camere Rasnov la etajul 2

Vanzare Semidecomandat S.U. : 39 mp Central 692 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere in Rasnov imbunatatit, situat la etajul 2/4, semidecomandat, detine balcon si debara spatioasa. Apartamentul are suprafata utila de 39 mp, ca imbunatatiri: termopane, parchet, gresie, centrala proprie, vederea spre cetatea Rasnov nu este restrictionata de alte imobile, pret 27.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala in apropiere de gara, piata, scoala, banci si centre comerciale, la 12 km de Brasov.

Utilitati: Renovat si imbunatatit, toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Este situat la etaj intermediar, zona centrala.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.