Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, mobilat

Vanzare Semidecomandat S.U. : 36 mp central 750 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, zona centrala, renovat si imbunatatit, semidecomandat cu suprafata utila 36 mp, situat la etajul 3. Apartamentul este mobilat si utilat, izolat exterior, tamplarie PVC inclusiv balconul, usa metalica, incalzire cu convector. Se vinde la cheie cu pretul de 27.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala in apropiere de gara, piata, scoala, gradinita, transport in comun, banci.

Utilitati: Toate utilitatile,curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Pret bun, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.