Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 2 camere Rasnov, nou

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp Periferie 800 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: De vanzare Apartament 2 camere decomandat Rasnov, in vila, suprafata utila 50 mp la etajul 2, pret 40.000 euro. Beneficiaza de 1 dormitor, living cu bucatarie open space, grup sanitar si hol generos. Vila este construita din caramida porotherm izolata exterior, cu materiale si manopera de cea mai buna calitate. Se poate achizitiona ca apartament de vacanta conceput pentru relaxare datorita amplasarii imobilului in apropiere de padure, dar si ca locuinta permanenta.

Detalii zona: Apartament situat in cartier rezidential, zona foarte buna, la 12 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Finisaje lux, apartamentul detine 2 balcoane, loc parcare, incalzire centrala.

Avantaje: Compartimentare ideala, zona deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.