Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriere Apartament 2 camere Rasnov, renovat

Inchiriere Parter S.U. : 50 mp Periferie 3.6 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de inchiriat Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Inchiriere apartament 2 camere Rasnov, situat in Cartierul Florilor, decomandat, in stare foarte buna, mobilat, utilat, imbunatatit. Este la parter, dispune de incalzire centrala si o gradina in jur de 50 mp, bloc termoizolat. Se inchiriaza pe minim un an cu o chirie lunara de 180 euro si garantie 2 luni.

Detalii zona: Zona foarte linistita, in apropiere de Billa, transport in comun, centre comerciale, parcare in fata blocului.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Se inchiriaza la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, zona Florilor, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.