Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov, imbunatatit

Vanzare Semidecomandat S.U. : 40 mp Periferie 737 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere Rasnov, in zona linistita, situat la etajul 1, semidecomandat cu suprafata utila 40 mp plus balcon 2.5 mp. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat partial, izolat exterior. Detine balcon inchis , tamplarie PVC cu geam termopan, centrala proprie, usa metalica la intrare. Se vinde cu pretul de 29.500 euro.

Detalii zona: Zona retrasa, in apropiere de padure, scoala, gradinita, transport in comun, trambulinele de schi unde se tin competitii olimpice, la 10 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Zona nepoluata, apartament situat la etaj intermediar, costuri de intretinere reduse.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.