Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov Romacril

Vanzare Decomandat S.U. : 52 mp Periferie 576 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Rasnov, zona Romacril, decomandat cu suprafata utila 52 mp la etajul 1. Apartamentul este in stare foarte buna, este spatios, detine beci 24 mp, balcon, camara mare, debara, termopane, usa metalica.

Detalii zona: Zona foarte linistita la iesire din Rasnov spre Zarnesti, statie transport in comun si gara in apropiere, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Insorit, vedere spre est.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.