Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 2 camere Rasnov, etaj 3

Vanzare Semidecomandat S.U. : 40 mp Periferie 875 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: De vanzare Apartament 2 camere in Rasnov, zona linistita, semidecomandat cu suprafata utila 40 mp plus balcon 2.75 mp, situat la etajul 3. Apartamentul este mobilat si utilat lux, izolat exterior, renovat si imbunatatit cu materiale de calitate superioara, mobila si electrocasnice noi. Detine balcon, centrala proprie Vaillant, masina spalat rufe Samsung, cabina dus cu hidromasaj, mobila bucatarie la comanda. Se vinde la cheie cu pretul de 35.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa, linistita in apropiere de padure, scoala, gradinita, transport in comun, la 10 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov, cu peisaj montan superb.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Zona nepoluata, se vinde la cheie, apartament de mijloc.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.