Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, spatios

Vanzare Decomandat S.U. : 46 mp Periferie 836 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Apartament 2 camere Rasnov de vanzare, decomandat, situat la parter in vila din caramida, izolata termic si fonic,suprafata utila 46 mp, cu finisaje lux, mobilat si dotat ultramodern. Materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, dispune de un balcon, o terasa , beci si gradina. Acest apartament, prin modul in care a fost amenajat, ofera o atmosfera calda si primitoare, se vinde mobilat la pretul de 38.500 euro cu loc parcare inclus.

Detalii zona: Zona linistita de vile cu priveliste montana superba, in apropiere de scoala, magazine, transport in comun, la 12 km de Poiana Brasov si 9 km de Bran.

Utilitati: Centrala proprie, loc parcare, toate utilitatile si facilitatile.

Avantaje: Este o locuinta moderna ce asigura o viata decenta.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.