Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov, zona Caragiale

Vanzare Semidecomandat S.U. : 48 mp Caragiale 625 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Rasnov, etaj 1/4, renovat si imbunatatit, suprafata utila 48 mp, izolat termic, centrala proprie, termopane, instalatie electrica schimbata, usi interior noi, usa metalica intrare, pret 30.000 euro. Apartamentul este situat langa padure, in apropiere de Trambulinele olimpice, la 5 minute de centrul orasului.

Detalii zona: Zona nepoluata langa padure situata la iesire din Rasnov spre Predeal, magazine, scoala, camin de copii, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Apartamentul este foarte bine intretinut, se poate achizitiona cu programul Prima Casa.

Detalii Pret: Pretul acestui apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.