Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 35.000

Vanzare Apartament 2 camere Rasnov, Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp Periferie 700 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vanzare Apartament 2 camere Rasnov, decomandat, in bloc din caramida construit in 1987, este situat la etajul 3/4, are suprafata utila de 50 mp plus 2 balcoane in suprafata totala de4.40 mp. Apartamentul este de mijloc, calduros, nu dispune de imbunatatiri putand fi renovat dupa propriile pretentii. Se vinde la pretul de 35.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita la periferia orasului, in apropiere de centre comerciale, la aproximativ 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Ca utilitati: curent, apa, canal. La gaz nu este bransat, conducta este pe hol.

Avantaje: Este neimbunatatit, ceea ce este in avantajul cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.