Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Tohanu Nou de vanzare

Vanzare Semidecomandat S.U. : 56 mp central 982 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Tohanu Nou zona centrala

Detalii imobil: Apartament 2 camere in Tohanu Nou Zarnesti de vanzare, compus din living room, bucatarie, 1 dormitor, baie, terasa si hol spatios. Este construit in 2009 din caramida, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, situat la parter, cu suprafata utila 56 mp, finisaje lux, cladire izolata termic si fonic. O parte din terasa a fost inchisa, rezultand o anticamera pe unde s-a creat intrare separata pentru apartament. Datorita faptului ca este situat la parter beneficiaza si de curte proprie, se vinde mobilat si utilat partial, la pretul de 55.000 euro cu loc parcare inclus.

Detalii zona: Zona aerisita cu vedere panoramica asupra muntilor, situata cu 1 km inainte de Bran, la 18 km de Poiana Brasov si 8 km de Rasnov.

Utilitati: Finisaje lux, este izolat termic si fonic, incalzire centrala proprie, loc parcare.

Avantaje: Este un apartament elegant, se poate achizitiona ca locuinta permanenta, sau ca apartament de vacanta sau sejururi de neuitat petrecute la munte.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.