Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Zarnesti, decomandat

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp central 740 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona centrala

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere Zarnesti, decomandat, situat la etajul 4 cu suprafata utila 50 mp, termoizolat, termopane, parchet laminat in camere. Apartamentul este in stare buna, renovat complet in 2013, inclusiv instalatia electrica si sanitara schimbate, usa metalica intrare, balcon inclus in sufragerie, mai dispune de beci in suprafata de aprox. 40 mp, usa metalica la intrare, parcare, se vinde nemobilat, neutilat, la pretul de 37.000 euro.

Detalii zona: Zona de blocuri, in apropiere de scoala, transport in comun, centre comerciale, la 5 minute de centrul orasului, 25 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Zona buna, beci spatios.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.