Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 2 camere Zarnesti

Vanzare Decomandat S.U. : 47 mp Periferie 627 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona periferica

Detalii imobil: Vanzare Apartament 2 camere Zarnesti, decomandat, suprafata utila 47 mp, izolat exterior si sub pardoseala in interior, termopane, parchet laminat in camere, centrala proprie. Apartamentul este situat la parter , renovat si imbunatatit complet, in stare excelenta, se poate amenaja beci, se vinde mobilat partial, utilat, la pretul de 29.500 euro.

Detalii zona: Zona de blocuri, in apropiere de spital, scoala, transport in comun, centre comerciale, la 5 minute de centrul orasului, 25 km de Brasov.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Raport excelent calitate pret, parter inalt.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.