Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 2 camere Zarnesti

Vanzare Decomandat S.U. : 45 mp Periferie 555 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona Tohan Blocuri

Detalii imobil: De vanzare Apartament 2 camere in Zarnesti, decomandat, renovat si imbunatatit cu materiale de calitate superioara, cu suprafata utila 45 mp, situat la parter inalt in bloc din caramida. Apartamentul este renovat complet, mobilat si utilat lux, izolat exterior, din dormitor este acces intr-o logie inchisa, la demisolul blocului sunt boxe comune si beciuri. Blocul este izolat exterior. Se vinde la cheie cu pretul de 25.000 euro.

Detalii zona: Zona buna in apropiere de centre comerciale, transport in comun, banci.

Utilitati: Confortul termic este asigurat de o centrala Ferrolli si suplimentar sobe de teracota cu lemne. Pentru perioada de vara este montat un boiler electric.

Avantaje: Se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.