Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 2 camere Zarnesti de vanzare, etaj 1

Vanzare Semidecomandat S.U. : 32 mp Periferie 743 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona Tohan

Detalii imobil: Apartament 2 camere Zarnesti de vanzare, Tohan Blocuri, situat la etajul 1 cu suprafata utila 32 mp, semidecomandat, izolat exterior si partial interior, termopane, centrala proprie. Apartamentul este in stare buna, dispune de usa metalica la intrare, interfon, parcare, se vinde mobilat la pretul de 23.800 euro negociabil.

Detalii zona: Zona de blocuri, in apropiere de transport in comun, centre comerciale, banci, supermarket Lidl, la 25 km de Brasov.

Utilitati: Renovat partial, toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Detine certificat energetic clasa B, este orientat spre SE. Liber la vanzare.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanz din Zarnesti, zona Tohan, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.