Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 35.000

De vanzare Apartament 2 camere Tohan Blocuri

Vanzare Semidecomandat S.U. : 40 mp Periferie 875 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona Blocuri

Detalii imobil:De vanzare Apartament 2 camere Tohan Blocuri Zarnesti, constructie 2014 pe structura de beton si zidarie din caramida, izolat exterior, compus din living cu bucatarie open space, 1 dormitor, baie, boxa, balcon, si o suprafata utila de 40 mp. Modul cum a fost conceput si amenajat reflecta stilul si confortul unui apartament elegant cu finisaje de calitate, mobila moderna, la comanda, loc parcare inclus. Pret vanzare 35.000 euro mobilat.

Detalii zona: Apartamentul este situat intr-o zona pitoreasca, turistica, in apropiere de centre comerciale, transport in comun, parc, intr-un bloc curat si ingrijit, cu locatari seriosi.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala proprie, contorizare separata, interfon.

Avantaje: Se poate achizitiona ca apartament de vacanta conceput pentru relaxare, dar si ca locuinta permanenta.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti, zona Blocuri, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.