Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Brasov, la cheie

Vanzare Decomandat S.U. : 100 mp Central 1280 €/mp

Detalii Apartament de vanzare Brasov zona Grivitei

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere Brasov, zona Grivitei, decomandat confort 1, suprafata utila 100 mp, etaj 7/10. Apartamentul este situat in bloc cu stalp, izolat, este modificat, utilat si mobilat modern, are centrala de scara, usa metalica, interfon, beci, parcare, pret 128.000 euro.

Detalii zona: Apartament situat la 5 minute de Centrul istoric si de toate atractiile turistice din Brasov, centre comerciale, transport in comun in apropiere.

Utilitati: Finisaje lux, toate utilitatile.

Avantaje: Se vinde la cheie, centrala proprie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Brasov, zona Grivitei, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.