Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere decomandat Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 90 mp Periferie 544 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov, pe doua nivele, compus din living spatios cu iesire pe balcon, bucatarie, baie la etajul 3 si 2 dormitoare, baie la mansarda, suprafata utila 90 mp. Apartamentul este situat in vila din caramida izolata exterior si intre nivele, beneficiaza de centrala proprie, telefon, internet, casa scarilor este luminata natural, placata cu granit si balustrada de inox, pret 49000 euro cu loc parcare inclus.

Detalii zona: Zona linistita cu blocuri tip vila din caramida, priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Apartamentul este racordat la toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Se preteaza atat pentru uzul personal, cat si ca investitie, pentru inchiriere.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.