Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 65 mp Periferie 784 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Toamnei

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov, compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol, suprafata utila 65 mp. Se afla la etajul 2 in bloc tip vila din caramida, izolat exterior si intre nivele, mai dispune de 1 balcon, loc parcare in acte. Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 51.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile, priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la doar 12 km de Brasov, centre comerciale in apropiere, supermarket, transport in comun.

Utilitati: Incalzire centrala proprie, toate utilitatile.

Avantaje: Se poate achizitiona ca locuinta permanenta sau apartament de vacanta, la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Toamnei, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.