Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov

Vanzare Decomandat S.U. : 90 mp Periferie 633 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere in Rasnov, compus din living spatios, 2 dormitoare, bucatarie si 2 bai. Apartamentul este situat in vila din caramida, izolata termic si fonic, este compartimentat modern cu finisaje de exceptie, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, are suprafata utila 90 mp, este decomandat, beneficiaza de doua balcoane, incalzire si in pardoseala pe toata suprafata desfasurata, jaluzele exterioare. Se vinde mobilat, utilat, cu loc parcare inclus, la pretul de 57.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile cu spatiu joaca pentru copii, spatiu amenajat pentru grill, in apropiere de banca, transport in comun, centre comerciale, situata la 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Incalzire centrala in pardoseala si in calorifere, toate utilitatile, loc parcare inclus in pret.

Avantaje: Raport extraordinar calitate-pret.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.