Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere in Rasnov vanzare, central

Vanzare Decomandat S.U. : 60 mp Central 700 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona ISR

Detalii imobil: Apartament 3 camere in Rasnov de vanzare, zona centrala, decomandat, suprafata utila 60 mp, la etajul 4, renovat si imbunatatit complet. Apartamentul este amenajat modern, cu materiale de calitate, beneficiaza de balcon inchis lung de 7 m, centrala proprie, termopan, izolat exterior. Apartamentul este situat in zona buna, se vinde mobilat si utilat partial, pret de vanzare 42.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri aproape centrul orasului si de toate institutiile publice, centre comerciale, scoala, gradinita, piata.

Utilitati: Acoperisul este izolat in 2016, toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona ISR, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.