Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov, Centru Nord

Vanzare Decomandat S.U. : 85 mp Central 647 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere decomandat in Rasnov situat la etajul 3, suprafata utila este 85 mp, detine 2 dormitoare, living generos, bucatarie, 2 bai, debara, 1 balcon si o terasa, constructie din caramida, materialele folosite si manopera sunt de cea mai buna calitate. Exista posibilitatea de a personaliza imobilul achizitionat in functie de gustul fiecaruia, pret 55.000 euro.

Detalii zona: Apartamentul este desfasurat pe tot nivelul, este situat in apropiere de banci, centre comerciale, scoala, gradinita, la 12 km de Brasov si 8 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile; apa, curent, gaz, canal, incalzire centrala.

Avantaje: Se vinde cu centrala termica montata, gresie, faianta, obiecte sanitare.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.