Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov, oferta buna

Vanzare Decomandat S.U. : 77 mp Periferie 616 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov cartierul Romacril, cu suprafata utila 77 mp, situat la etajul 2. Apartamentul este imbunatatit si amenajat cu materiale de calitate superioara, instalatia electrica si cea sanitara sunt schimbate, balcoanele inchise cu termopan. In sufragerie, bai, bucatarie , balcoane si holuri podeaua este placata cu granit, la fel si glafurile, in baia mare incalzirea este in pardoseala. Peretii exteriori sunt izolati pe interior, la bucatarie usa este glisanta, dispune de centrala proprie. Apartamentul se vinde nemobilat la pretul de 47.500 euro. Se poate vinde si mobilat, toata mobila fiind facuta la comanda, caz in care pretul se discuta in urma vizionarii.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Zarnesti, statie transport in comun, magazine de cartier, la 12 km de Brasov si Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie, termopane, beci.

Avantaje: Apartament lux cu spatii generoase, insorit cu vedere pe doua parti.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.