Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov Caragiale

Vanzare Decomandat S.U. : 53 mp Periferie 490 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere Rasnov , decomandat, situat la etajul 4, suprafata utila 53 mp, balcon inchis. Apartamentul nu este imbunatatit, oferind cumparatorilor posibilitatea sa-l renoveze dupa bunul plac, pret de vanzare 26.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri langa padure, aproape de scoala, camin de copii, transport in comun, magazine, la 13 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, fara incalzire centrala.

Avantaje: Pret bun, izolatia pe acoperis a fost refacuta.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.