Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov Caragiale

Vanzare Semidecomandat S.U. : 51 mp Periferie 549 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere Rasnov , zona Caragiale, situat la etajul 2, imbunatatit, suprafata utila 51 mp, balcon inclus in sufragerie. Apartamentul este renovat, beneficiaza de centrala proprie, tamplarie termopan, usa metalica. In bucatarie si hol incalzirea este in pardoseala, este izolat exterior, pret 28.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita langa padure, aproape de scoala, camin de copii, transport in comun, magazine.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Costuri mici la intretinere.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.