Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov Caragiale

Vanzare Semidecomandat S.U. : 50 mp Periferie 730 €/mp

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere Rasnov , semidecomandat, situat la etajul 4, suprafata utila 50 mp, balcon inchis, izolatia pe acoperis refacuta in 2017. Apartamentul este imbunatatit, dispune de termopan, centrala proprie, dar necesita renovare, anveloparea blocului se va efectua anul acesta, pret de vanzare 36.500 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri langa padure, aproape de scoala, camin de copii, transport in comun, magazine, la 13 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Liniste, aer curat.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.