Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, etaj 2

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp Periferie 600 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Apartament 3 camere in Rasnov de vanzare, decomandat, la etajul 2/4, renovat si imbunatatit, suprafata utila 50 mp. Beneficiaza de parchet laminat, gresie si faianta schimbata, izolat termic, centrala proprie, termopane, usa metalica intrare, balcon spatios de 5 mp cu iesire din sufragerie si bucatarie, pret 30.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona nepoluata, langa padure, magazine, scoala, statie transport in comun in apropiere, la 5 minute de centrul orasului.

Utilitati: Apartament imbunatatit, toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Apartamentul este foarte bine intretinut, se poate achizitiona cu programul Prima Casa.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.