Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 21.900

Apartament 3 camere Rasnov vanzare, Caragiale

Vanzare Semidecomandat S.U. : 50 mp Periferie 438 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Caragiale

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, neimbunatatit in zona Caragiale, situat la etajul 2/4, suprafata utila 50 mp. Apartamentul este semidecomandat si beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan la sufragerie si usa metalica la intrare; convector pe gaz si yunkers pentru apa calda. Faptul ca nu este imbunatatit este in avantajul cumparatorului, avand posibilitatea sa-l renoveze dupa bunul plac, pret 21.900 euro.

Detalii zona: Zona linistita langa padure, scoala, camin de copii, transport in comun, magazine de cartier, in apropiere de trambulinele de schi unde se desfasoara competitii olimpice.

Utilitati: Ca utilitati: curent, apa, canal, gaz, fara incalzire centrala.

Avantaje: Pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Caragiale, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.